Behöver du en härlig sexmassage

Behöver du en härlig sexmassage

Nu söker jag någon som både gillar att ge och få sexmassage. Jag har en massa härliga doftande oljor som du förhoppningsvis tilltalas av. Jag har en bastu och massagebänk i relaxrummet. Jag önskar få ge dig en genomgång av hela kroppen. Och vill att du gör detsamma för mig, lite retande så att jag önskar att din fingrarna rör lite mer känsliga områden. Mer och mer olja och smek tills jag blir alldeles svullen, kåt och våt ber dig om att knulla mig. Men kanske du då bara väntar lite till och låter mig lida av min åtrå! Sen kan vi bada bastu och om allt funkar mellan oss så kanske det blir en trevlig natt tillsammans.

Det är viktigt för mig att kvinnans njutning är det centrala för dig och något som får igång dig. Jag är en mogen kvinna med en stor fitta så du bör gilla gamla fittor. Du måste gilla att kyssa och värma upp en kvinna ordentligt. Du vet hela tiden när det är dags att agera, du kan din sak och är erfaren. Viktigt är att du är över 185 cm och är en stor och stark man, ca 40 – 48 år. En grov, stor kuk är härligt och du får stånd även när du använder en kondom. Naturligtvis du är helt frisk precis som jag.

Puss och kram

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

2 kommentarer

  1. Hej! Det är underbart att ge oljemassage till dig. Få ha dig på massagebänken börjar på ryggen rätt länge så du slappnar av. Sedan smeka bröst lite på sidan gå neråt utsidan av låren fortsätta upp mot din härliga rumpa. När jag ser att du börjar sära mer o mer på låren börjar jag smeka lite på insidan lite försiktig in mot din fitta. Men bara lite då och då tills du uppmanar mig att dela på fittläpparna och smeka mer. Nu får du vända på dig så får brösten en go massage samtidigt som en hand ibland nuddar dina fittläppar sedan ber du mig om att slicka försiktigt på din fitta. Nu får du skriva tillbaka om du vill veta mer vad jag vill ge dig. Om mig lång och smal ser trevlig ut enligt andra så hör gärna av dig för sköna stunder. Kram

  2. Jag tror att jag vet vad du letar efter och det är inget konstigt med vad du gör som två vuxna i sängen …
    Om du menar allvar tror jag att du hör av mig så att vi kan börja utforska varandra.
    Och om det här är början på en natt. Vad tänker du??
    Jag är en 36-årig BBC med en vältränad kropp, plus en bra kuk som du kommer att gilla. ren, diskret, jag gillar inte drama jag vill bara ha kul. KIK-Roly184.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *