Tjej på 18 år söker pojkvän

Tjej på 18 år söker pojkvän

Jag är en tjej på 18 år med stor rumpa! Jag skulle vilja ha kontakt med en kille mellan 18 och 24 år. Inte bara för sex eller som pojkvän utan en verklig vän som jag kan prata med allt om. Jag bor på västkusten en bit söder om Göteborg och det hade varit trevligt om du bodde i närheten. Annars har jag inga problem med att komma i kontakt med killar, men jag har inte hittat en kille som verkligen uppfyller mina ”behov” (dvs. som en vän som kan prata med mig om allt!) Om du känner att du passar in, då vänligen kontakta mig! Hoppas på svar!

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

4 kommentarer

  1. Hej din annons lät väldigt intressant.

    Vill gärna lära känna dig mer så skicka gärna iväg ett mail så kan vi prata mer

  2. Hej, det känns onöjdigt att skriva på denna sidan på grund av ingen svarar. Det känns som ingen ser mina medellande. Men detta min sista försök. Jag är kille på 19 år bor i Malmö och söker kompis som är öpen för allt. Är bra lyssnare och snäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *