Vill ha kuk i båda hålen

Vill ha kuk i båda hålen

Hej hej! Jag heter Linnea och är en kåt nymfoman på 27 år som inte tänker på någonting annat än sex i vardagen.

Är en så kallad ”knulldocka” som aldrig får nog av att ha sex. Är BARA ute efter män som kan knulla mig i fittan samt analt, söker inga fjolliga killar. Utan bara riktiga män som kan tänka sig att rövknulla mig, TACK!

Skriv ett meddelande till mig så kan vi ha det lite kul tillsammans på ett hotellrum eller kanske hemma hos dig? Kan tyvärr inte träffas hos mig av privata skäl.

Många kyssar!!! / Linnea

Denna sexannons är placerad under följande kategorier:

  • mogna bröst
  • knullkontakt med äldre damer
Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

2 kommentarer

  1. Ställer upp på allt utom att slicka dig i röven. Måste runka minst 3 eller 4 gånger om dagen! Knulla mig !!!!!!maliniyo

  2. Hej, jag heter Lars 42 år, jag vill gärna knulla dina hål. Jag kan slicka din fitta & röv djupt med tungan, sen ska jag göra din hål rejält genomförda, speciellt din rumpa. Skön att se tjejer som älskar att bli knullad i tvåan. Hör av dig om det fortfarande är aktuellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.