Blondiie vill nu

Blondiie vill nu

Är min fitta fin??? Hade du velat smeka den??? Det hade du säkert, HAH! Men jag är en tjej som inte träffar män som inte kan behandla oss tjejer som tjejer. Vi förtjänar att bli behandlade som prinsessor, och det betyder att du ska bete dig som en gentleman mot oss. Om du vill få fitta av mig i alla fall, så vill jag att du ska ta mig på en resa eller en kryssning? Förr i tiden så var man snäll mot tjejer, men nu blir vi behandlade som skräp av män… Killarna är otrogna mot oss dagligen och tror att vi är dumma som inte förstår när dem går bakom ryggen på oss..

Jaa.. ville bara få det sagt iaf, söker en kille som är en gentleman… jag är inte som alla andra tjejer som tänder på ”badboys”, tycker det är så himla löjligt… usch.. Nu ska jag duscha & raka musen och sedan uppdatera min blogg, ciaoo puss.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

7 kommentarer

  1. Hej sötis. Vilken fin kropp du har. Blri härligt upphetsad. Skriv en rad så vi kan bestämma när vi ses. Jag är en svensk man över 30.

  2. Tjena!

    Urk, arbetar varannan vecka och har inte haft semester på ett tag. Skulle du vara sugen att hänga med en 26årig, social, vältränad snubbe?
    Bor i Gällivare då jag arbetar på LKAB, men som sagt är ledig mycket och kan ta mig överallt 😉
    Din fitta är fin för att svara på din annons, kan utbyta bilder vid intresse..
    Men hade, önskar svar /Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *