En gift kvinna söker sprut i fittan

Gift kvinna söker sprut i fittan

Söker gifta män. Är en gift kvinna som är otrogen mot min man för tillfället, eftersom jag vet att han har andra kvinnor som han har affärer med. Vill att du ska vara en äldre man med erfarenhet inom sex, som kan ta hand om en äldre kvinna som tycker om att bli sprutad i fittan. du ska också vara otrogen, det gör upplevelsen mycket bättre för mig. men inget krav däremot, har ett krav och det är att jag bara träffar äldre killar.

tycker om lek med sexleksaker, prata mycket med varandra innan själva samlaget, och oskyddat sex så klart.. har alltid tänt på sex utan kondom, tycker det är mer spännande än att köra med skydd.

Skriv bara om du är 100% seriös och vill så snabbt som möjligt, jag berättar vart jag bor i meddelanden du får också mer bilder på mitt ansikte o nummer om du vill puss

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

En kommentar

  1. Hej!
    Jag är en gift man, 50 år, som är i samma situation som du. Är ledig från jobbet ibland i veckorna och kan emellanåt göra avstickare frpn jobbet.

    Hör av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *