En tjej som ligger och onanerar i sängen

Lägg dig i sängen och hångla med mig

Lägg dig i sängen och hångla med mig, jag vill kyssas nu… det är så himla mysigt att ligga under täcket nakna och bara strula.. är det ingen som håller med mig här? smeka varandras könsorgan och pussas tillsammans, det är nog det bästa som finns tror jag… ser ni på fotot jag tog för en dag sedan hur pass ensam och ledsen jag är? jag behöver ju en man, en kille, en älskare som kan ta hand om mig…

det börjar bli kyligt ute, och hösten är på ingång… det märks, gott och väl. så nu måste jag hitta mig en man som kan rädda mig från den kalla hösten.. en man att hålla om sena vinterkvällar, en man att mysa med och se på film med, och en man som jag kan få leva tillsammans med…

värm mig i denna kyla? värm min mun, hångla med mig, och värm min mus… vill du? (L) <3

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

En kommentar

  1. Oh, la la!
    Bor du händelsevis inom Kalmar län?
    Vilken dröm om du gjorde det!

    Skulle bjuda in dig till min ljusa, öppna lägenhet. Vi lägger oss vid ett stort fönster och hånglar inför världen, men ändå i avskildhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *