Hon vill bli knullad av dig och det verkligen hårt

Domina söker offer i Göteborg

Hej, jag är drottningen och rubriken: ” Domina söker offer” är vad som finns på programmet här, så hör av dig om du vill att jag ska visa dig var din plats är. Och jag vill bli tagen riktigt hårt utan hänsyn till smärta.

Jag är inte något för mesar, jag är din drottning och du måste vara min undersåte, min slav, min tjänare. En man som tillfredsställer alla mina önskemål som kommer från mina läppar och om inte gäller det att du kan ta stryk.

Jag bor i Göteborg och självklart kan du besöka mig här. Jag är inte en dominatrix i egentlig mening, så inte för pengar, jag har bara kul med att tukta män, det är en av mina hobbies. Hör av dig nu om du vill vara mitt offer på ett sexmöte.

Var min slav i källaren

Du får gärna stanna hos mig några dagar, kanske i min källare med vatten och bröd om du inte förtjänar mer. Men jag kan också vara ganska trevlig, är du väluppfostrad och sköter dig så finns det också en trevlig måltid för dig.

Åh ja, en sak till, du borde vara ganska potent eftersom jag gillar sex. Vill bli knullad av dig och det verkligen hårt. Din kuk ska alltid vara helt redo att användas. Så då, slav, skriv till mig med en bild och med en meningsfull text. Snälla en bild på dig och din bästa pjäs.

Jag accepterar också gärna män med små kukar, men de föredras inte här. Jag älskar att dominera kraftfulla killar, inte de som redan är små och ynkliga och kryper framför varje kvinna. Det är inte kul och framför allt är det ingen utmaning för mig.

Hoppas vi ses snart då.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *