Fjortisslampa vill suga kuk

fjortisslampa vill suga kuk

18 årig fjortisslampa vill suga kuk nu, jag har säkert sugit av minst 10 killar och alla har sagt att jag är den bästa kuksugerskan i världen, vill du att jag ska bevisa det för dig? det gör jag mer än gärna, men villkoret är att du hämtar upp mig med din bil så far vi ut någonstans i skogen så kan jag suga av din styva kuk sensuellt!!! detta kommer bli ditt livs bästa avsugning, det kan jag garantera dig. du kommer aldrig få uppleva en så bra kuksugerska som mig, jag tycker om att vara en fjortisslampa så du borde kontakta mig ögona böj! // kåta fjortisen

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

7 kommentarer

  1. Hej singel 53år bor Tyringe. 182lång 89kg blå ögon .rakad hård alltid på g kåt. Dricker inte röker inte. Skulle jag få komma hämta dig en dag spelar ingen roll vilken dag. Mvh Ronny

  2. Om du (Eller någon Annan) är törstig att dricka en färsk mjölk, och så min läckra banan, och vill bevisa att du är den bästa kuksugerskan i världen, skriv till mig nu på L T Z 4 me at y@h0o d0t c0m ..

  3. Gärna..har bil..vi tar en tur..har grov skön kuk..mycket sperma
    Fåt jag slicka dej är det bonus..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *