Kela och lite kärlek med min fru

Kela och lite kärlek med min fru

Jag letar härmed efter en man som tillsammans med mig kommer att kela och älska med min fru. Vi har en hel del erfarenhet av trekanter och vi båda älskar det. Vi ligger gärna och läser sexnoveller tillsammans för att kåta upp oss och har fått många roliga idéer på det viset.

Vi letar efter dig vuxna man på 30-45 år, du måste vara nöjd med ditt utseende och vara säker på dig själv. Du kan mycket väl vara gift. Vi vill helst att du har en plats vi kan träffas på. Vi njuter av lyxiga omgivningar med härliga lekplatser där vi kan utvecklas tillsammans.

Jag är inte bisexuell men inte rädd för manlig kontakt, eftersom hon gillar om jag suger av dig tillsammans med henne. Det viktigaste är dock att du vill knulla min fru. Sista önskan och kravet är att du är välutrustad. Vi är 100% seriösa och att lita på. Det här är ingen falsk annons, hoppas det här är för dig? Par kan också svara.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *