Knulla mig i helgen

porrbild2

porrbild1
Jag letar efter en man som vill träffa mig i helgen och göra snuskiga saker. Du som person måste vara öppen till att prova allt! (Inget onormalt) 😉 Skriv till mig så börjar vi med att prata en stund… Jag är så kåt…

Denna sexannons är placerad under följande kategorier:

 • sexannonser
 • sexannons
 • sex annonser
 • kåtkvinnaigöteborg
 • håriga tant fittor
Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

10 kommentarer

 1. Hej! Mitt namn är aman. Jag är intresserad av dig och vill chatta eller prata med dig så snart som möjligt 🙂

 2. Hej. Jag är en mysig kille på 22 år som ser väldigt bra ut, har mörkblont hår och blåa ögon. Jag är vältränad, har en atletisk kropp och är alltid fräsch och lite solbränd. Hör av dig? 😀

 3. Hej! Jäklar vad du är snygg! Jätte fina bröst!
  Jag är en kille på 21år som mer än gärna skulle vilja träffa dig för intima stunder.
  Jag är ärligt talat inte så erfaren men jag är villig att testa allt. Jag är 194cm lång och är vältränad. Bor i Sandviken. Åh! jag vill bara borra ner mig i dina bröst och kyssa din mun. Vi kan väll starta en konversation?

  Puss!

 4. Hej snygging
  Fortfarande öppen för att träffa ngn en dag och prova en massa saker?:)
  Hör gärna av dig

 5. Tja tjejen! Du ser verkligen skön ut!
  e-mejla mig så vi kan få kontakt….
  Lång,smärt,man,60+

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *