Knullkompis sökes för återkommande träffar

Knullkompis sökes för återkommande träffar

En knullkompis över 25 år, men inte äldre än 45 år sökes, för återkommande sexträffar vilket sedan bestäms utifrån hur kåta vi känner oss. Jag kan ses ofta för jag har sjukersättning och jobbar inte.

Jag ser helst att den som svarar mig har lekt av sig och testat typ det mesta redan, jag är i och för sig inte främmande för något men föredrar att träffa någon som inte längre har den iver inom sig att han måste testa ALLT då jag redan har gått genom det nu ett par gånger om med olika knullkompisar.

Jag ger verkligen allt i det jag gör och mer därtill med rätt person. Jag står för det jag säger och det ska du också göra, att säga en sak och göra en annan är inget som faller i min smak Jag gillar det mesta men utomhussex på spännande platser tänder mig lite extra, att höras ordentligt, vilket jag gör är något jag tänder på att andra hör.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

2 kommentarer

  1. Hej är detta fotfarande aktuellt fina bröst ??är en 19år kille men har testat mycket redan låter bra att du gillar utomhus när det hörs vi kan gärna ha det mm och vi kan väl se om det går har mörkt hår muskler och smal kropp vi kan ses när vi e kåta me om du vill träffas maila mig på [email protected] ha en bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *