Ett par som söker en man som vill runka

Par behöver man som kan runka till min fru

Hallå allesammans! vi är ett par i 30 års åldern som söker en man som vill komma hem till oss för att runka till min fru. du ska runka medan vi knullar, och bara kolla på. du kanske får ta på min fru och hennes rumpa också om du behöver det för att komma igång med runkandet. vi tänder på att män runkar till oss när vi knullar, och har haft säkert över 20 män hemma hos oss som har kollat på när vi knullat skönt. Du får däremot inte knulla min fru.

känner vi att du är rätta mannen för oss, så kanske du kan få vara med på en trekant och få knulla min frus slida. men till en början så söker vi bara en man som vill runka sin kuk som sagt, du ska inte vara av den nervösa typen som har svårt att få stånd. utan du ska gärna ha erfarenhet av detta och ha träffat par förut.

skriv så hör vi av oss med mer bilder och tele nummer, ok bra.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

En kommentar

  1. Jag skulle älska att få ta fram min kuk o runka den framför er, tills jag sprutar min sperma för er, jag tittar på er när ni knallar,om din tjej vill så slickar jag gärna hennes fitta ren efter er. SKRIV PÅ MIN MAIL [email protected] så får ni mitt nr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *