Kvinna som vill bli rakad i badet

Raka min fitta i badet

Någon man här inne? Det verkar ju vara totaldött här, inte en enda kille verkar besöka denna hemsida. Synd, när man hittat en bra hemsida för att hitta en skön knullkontakt så är det knappt någon man online här. Om det nu skulle finnas en människa, helst en man online här, så kan du få äran att komma och bada med mig. Du får även äran att raka min fitta i badet, och som belöning så får du knulla min rakade fitta efteråt? Låter det bra? Ok, då får du komma förbi mig så slänger vi av oss kläderna och lägger oss i badet.

Hör av dig vid intresse, svarar alltid på alla mina meddelanden. Jag bits absolut inte, är bara en sprallig brunstig tjej som är sugen på lite snusk vid sidan om vardagslivet. Det är väl ingenting fel med det, eller?

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

2 kommentarer

 1. Låter riktigt het.
  Gjorde det varje vecka på ett ex i några år så vet hur man får den riktigt len.
  Är 42 från Stockholm
  0737415785

 2. Raka en tjej är en av mina specialiteter.
  Gjort det massor med gånger och det är alltid riktigt het

  42 år från Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *