Rysk tjej vill nu

rysk tjej vill nu

Rysk tjej vill omedelbart med svensk man… musen har runnit hela dagen efter jobbet så nu måste jag få knulla, det förtjänar jag 🙂 finns det någon snuskig man här som gillar ryska kvinnor??? jag kan städa ditt hus eller lägenhet om vi kan knulla, snälla? 😉 min fitta är len och rakad, skön att pilla i… så kom och lek med musen lite kanske? vill du det? leka med fittan på en rysk kvinna… har du gjort det någon gång? om inte, bör du pröva fingra min fitta och kanske knulla den också.. helst oskyddat? 🙂

Åker till ryssland på besök om cirka två veckor, vore skönt att få lite kuk i fittan innan det…? 🙂

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

2 kommentarer

  1. hejsan! Jag är väldigt intresserad, en 23 årig kille som har väldigt länge gått igång på att fylla en rysk tjej. Du är helt perfekt! Kontakta mig via kik eller snapchat, vart som sålänge vi bestämmer en träff väldigt snart!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *