Vill knulla en hårig man

Är en tjej på snart 30 år, rödhårig och rund, men fast. Jag har en svaghet, som jag aldrig har fått uppleva men vill försöka nu, jag tror inte att jag kan säga nej till en riktigt hårig man! Om du är rätt man och vill träffa mig som är nyfiken, skicka mig ett svar med en bild som visar din pälsklädda kropp. Vi kan träffas bara vi två eller så kan du ta med en kompis eller en tjej. Två håriga killar i sängen hade varit riktigt spännande. Jag blir lite kåt bara av att skriva detta, så nu är ditt drag.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

2 kommentarer

  1. Heej, är du fortfarande sugen på en hårig man så har du en man på 22 år här. Svara gärna på denna kommentaren om det låter intressant ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *