Äldre singelmamma vill knulla

Äldre singelmamma vill knulla

Singelmammor behöver också kuk, jag är en singelmamma på 53 år som är ute efter en man i 40 års åldern som vill träffa mig hemma hos dig för trevliga stunder. Kan inte ses i mitt hem på grund av diskretionsskäl. Vi kanske kan bli tillsammans om vi klickar bra du och jag, men jag är främst ute efter att få min sexuella lust stillad och få lite avkoppling från vardagen igenom att träffa dig.

Är du gift så träffar jag dig otroligt mycket. Jag har bra erfarenheter av att träffa gifta män, jag träffades ofta för sexaffärer då jag var en gift kvinna. Men nu när man är singelmamma så är det svårare att komma i kontakt med män som träffas.

Jag har konto på ett ställe som heter Happypancake också, men där får jag aldrig några svar från killar. Mötesplatsen har jag också prövat, men det samma sak där. Alla är så otroligt blyga på dessa sajter. Är det samma sak här???

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

21 kommentarer

 1. Hej jag vet att du vill bara träffa äldre män, men jag tycker att du är otrolig sexy så om du någon gång vill knulla en 18 åring så kontakta mig. Puss

 2. hej jag er en gift man men just nu min fru er utomlands och jag er väldigt kåt, jag 37 år gammal och bor västerbotten om du er nära till kan vi träffas bara för sex. jag garanterar du kommer att bli över lycklig.

 3. jag vill också har någon att knulla med jag är så jävla kåt så jag är berädd att knulla när som hälst jag kan ficksa kondom

 4. Hej!

  jag är en kille på 18 år som är kåt och skulle vilja pröva ha sex med en Dam, bara bilden får min kuk att stå upp och blir hård!

 5. hej jag är en kille på 24 år som gärna vill smaka på kakan 🙂 har aldrig varit med en kvinna mer än 3-4 år äldre än mig men alltid attraherats av det 🙂 så om du skulle vilja ha kul med en yngre man så är jag gärna på! 🙂

 6. Hej jag är en man som vill knulla med dig tillfälligt jag är 35 år gammal
  jag har telefon som du kan ringa
  jag är snälla man jag vet hur kan man respektera kvinno.
  allt är hemligt

 7. Skulle gärna vilja träffa dig 😉 Är ung kille runt 20, som tycker om äldre mogna kvinnor 😉

 8. Hej!
  Jag tycker om äldre damer, och speciellt en dam som du som har en riktigt fin kropp! Smsa eller ring mig om du är intresserad

 9. Hej!

  Inser att det var ganska länge sedan du la upp din annons. Jag tycker det hade varit kul att ta upp kontakten och kanske ses. Jag har också happypancake, vad heter du där?
  /Johan

 10. Jag träffar dig gärna och är snäll ödmjuk omtänksam och frisk på alla sätt. jag är en öppensinnad svensk maan och har mail adress ( tabu @ live se) hör av dig

 11. Hej, gift kille på 36 år som gärna hade träffat dig för skön underbar sex. Hör av dig

  PS finns i södra Halland

 12. ”Jo, jag vill knulla med dej. Som du gor med mamma. Jag vet. Ni har det sa skont, sajer hon. Ar det skont?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *