En mycket undergiven BBW-mormor

BBW mormor söker hård Dom

Letar du efter en mycket undergiven BBW-mormor som inte bara gillar fysiskt utan också verbalt våld. Jag letar efter en Dom som visar mig var jag hör hemma som gammal kvinna. Gärna väldigt hårt med straff och allt. Jag vill bli behandlad som smuts. Du kan trampa på mig och göra vad du vill med mig. Kinky saker är välkomna. Jag älskar att lida, och inte bara smärta i traditionell mening. Jag är 53 år, 1,80 m lång och väger runt 150 kg.

Jag är en riktig kvinna. Du vill ha mig smalare, sätt mig då på bröd och vatten. Jag skriver gärna på ett slavkontrakt så att jag helt och hållet tillhör min Dom när och var han vill. Jag är en sub som verkligen behöver utbildning. I mitt tidigare förhållande var jag alltid väldigt dominant, men det gillade jag inte. Tyvärr var min man en absolut tönt, han hade inga bollar i byxorna, han var långt ifrån en riktig man. Men det är något jag alltid har längtat efter.

Äntligen leva ut min fetisch

Nu är jag äntligen av med tönten, jag har varit med honom alldeles för länge. Nu vill jag bara vara sexslav, inget annat. Det är därför jag registrerade mig här i hopp om att hitta rätt Dom. Den som instruerar mig i det liv en slav ska leva. Han vet hur man handskas med kvinnor. Jag är väldigt exalterad, snälla inga nybörjare. Vi träffas hos mig eller hos dig, men alternativen är väldigt begränsade för mig eftersom jag bara har en enrumslägenhet och den är dessutom ganska liten. Så tills dess.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *