bbw tjej vill ha samlag

BBW tjej vill ha samlag

Hej… Jag skäms så otroligt mycket för min vikt! Det är inte klokt. Kan inte ens gå ut utan att få massa blickar på mig.

Det sårar mig… Kan inte hitta en man tack vare min vikt. Måste göra någonting åt den! Men det är så himla svårt.

Men hur som helst, jag är en BBW tjej som vill ha samlag. Men förstår om ni inte är intresserade av ”större tjejer” om man ska kalla det så. Majoriteten av alla män är ju ute efter smala tjejer med rakade vaginor.

Om, inte för att jag tror det, men om… Det skulle finnas intresse för mig, så skulle jag bli ÖVERLYCKLIG! Jag har letat en man som vill sätta på mig nu under en lång tid. Men det går inte, jag skäms så mycket för min vikt.

Snälla, gör mig lycklig igen… Hälsningar en större tjej med stora mjölkfyllda bröst och rakad fitta.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

5 kommentarer

  1. Hej!
    Du behöver inte skämmas för ditt utseende. Jag tycker att du är jättesöt på bilden och skulle gärna träffa dig för att mysa lite. Kyssas, hångla, knulla. Kanske titta på någon mysig film tillsammans, sitta tätt och börja tafsa på varandra…

    Hör av dig om du är intresserad.

  2. Hej jag är 21 år o är överviktig med du är riktigt snygg bara höra av dig har snapchat volvo-penta bara adda

  3. Du är ju jätte fin!! Jätte härligt fina o stora bröst!
    Och vilken fin, rakad o blöt fitta, också röda o uppsvällda o slick vänliga blygdläppar??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *