Flygvärdinna från Norge söker svensk älskare

Flygvärdinna från Norge söker svensk älskare

Hej. Jag är en kvinna från Sverige men som bor i Norge där jag är gift och har 2 barn. Jag arbetar som flygvärdinna på SAS och i detta sammanhang är jag ganska ofta i Stockholm. Ofta tillbringar jag natten där när jag är på jobbet. Jag är som sagt gift men sexlivet har börjat bli lite tråkigt. Jag vill ha lite spänning i vardagen och det hade varit jättebra att hitta en man som är något yngre än mig och som skulle vilja träffa mig när jag är på ett hotell över natten i Stockholm.

Jag tror verkligen att du kommer att finna mig attraktiv. Jag får ofta höra att jag är vacker och feminin. Jag vill ha en man i åldern 20-30 år. Jag är själv 34 år. Jag vill ha en smal man, helst lite muskulös. En man som kan vara med mig på ett hotell när det passar oss båda. Om det här är något för dig, skicka mig ett svar. Jag vill att detta ska förbli vår hemlighet. Jag vill bara ha kontakt med seriösa män.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

En kommentar

  1. Jag är ung o kåt och kan leva upp till alla dina önskemål. Är du intresserad så hör av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *