Inget vaniljsex för mig inte…

Inget vaniljsex för mig inte…

Söker en man för en långvarig knullkompis relation, din ålder bör ligga mellan 28 till 42 år och du ska vara singel. Söker efter dig som gillar att binda en tjej, retas länge med henne, och du ska vara naturligt dominant i ditt sätt och kunna behandla henne därefter. Du måste älska att slicka fitta och ha ett utforskande, härligt sex, länge med mycket snusk prat… Gärna vara lite åt det kinky hållet, njuta av att slicka hennes röv och även leka en del med fingrarna där.

För övrigt så ska du gilla att använda en del olika slags sexleksaker i hennes hål. Du vill ”leka dig fram med henne”, både i sängen och kanske framför en porrfilm. Jag attraheras främst av långa, mörkhåriga män, med medel eller vältränad kropp och en busig, kåt blick. Personkemi viktigast mellan oss. Du visar bild på ditt ansikte och kuk först! Blir jag nöjd med vad jag ser så svarar jag dig!

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *