Jag har inte haft sex på en vecka!

jag har inte haft sex på en veka det är akut hjälp nu

jag pratade nyss i telefonen med en tjejkompis och vi pladdrade på om allt möjligt… allt från arbetsliv till kärleksliv. vi kom in på hur jag egentligen mådde och just nu så är allt skit rent utsagt!!! jag tror det beror på att jag inte haft sex på en vecka… det har gått sju dagar sedan jag fick leka nakenlekar med en man i sängen 🙁 förstår ni hur jobbigt det är för mig att hantera detta??? jag behöver en sexpartner nu!!! hur står folk ut med ett liv utan erotik??? jag skulle klättra på väggarna om jag inte fick leva ut mina sexuella fantasier…

finns det någon där ute som likt mig mår dåligt på grund av sexbrist??? har du inte heller fått kyssa en annan persons läppar på en hel vecka dvs sju dagar!!? vi kanske kan hjälpa varandra… jag behöver en hjälpande hand just nu känner jag. min väninna misstänkte att mitt mående berodde på sexbrist. det finns inget annat jag har att klaga över. jag har ett bra jobb, fin vovve, och en lägenhet nära centrum.

ska vi lära känna varandra på kik, snapchat, eller annat chattprogram??? jag är en tjej som älskar att gå lite längre när det kommer till att knulla.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

4 kommentarer

  1. adda mej på kik tjejer Robert.90
    Är en glad malmö kille som älskar mitt jobb, sport och tjejer.

  2. Hej skull gärna vilja träffa dig för sköna stunder, jag har inte sex så ofta då jag är oerfaren av mig, men di får gärna lära mig om du vill 🙂
    Jag är en kille på 23 år, jag skull ta hand om dig på alla sätt och göra de skönt för dig. Ja är villig att göra de mesta. Hör av dig. Kram

  3. Lar man sig att hantera radslan kan man oftast ta sig vidare. Det ar fantastiskt att traffa personer som ofrivilligt inte har haft sex, men som sedan hittar en sexuell partner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *