En tjej som är ett krogluder vill knulla

”Krogluder” vill knulla och lyssna på hårdrock

Finns det några killar här som tycker om rock? Jag älskar allt som har med den kulturen att göra. Att jag sedan är en aning satanisk av mig bevisar bara hur trogen jag är till denna musikstil! Tycker om allt från Ozzy till tyngre rock som t.ex Cannibal Corpse…

Hur som helst… Jag ERKÄNNER! Jag är ett krogluder som tycker om att snylta drinkar av andra killar. Men vad gör det? Får man inte gå på krogen varje fredag och tigga alkohol? Varför ska man betala för någonting när man kan få det gratis?

Hur som helst… Ett problem med att vara en krogslyna är väl att många killar genomskådar en, speciellt killar som har stil.

Söker nu en kille som är hängiven till rock musik, är lagd åt det satanistiska hållet, och tycker om att knulla hårt som tusan.

Finns DUUU?

// Charlotte ”The Dark One”

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

En kommentar

  1. Hej Charlotte! Jag är en 18 årig kille som är ett metalhead. Men inte bara det jag är också oskuld. Satanist skulle jag inte kall mig men jag lyssnar på allt mellan zz-top, acdc, kiss till behemoth, Dimmu borgir, arch enemy mm. Jag bor i Stockholm och om du är intresserad så får du gärna kontakta mig via mail.
    Puss på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *