Hon är en mogen dominatrix

Mogen dominatrix ger dig känslomässig smärta

Jag är en mogen dominatrix av ett annat slag, till skillnad från många andra älskarinnor är jag inte otillgänglig. Det är mer ett smärtsamt ge och ta, som kompletterar och kompletterar varandra. Min värld är erotisk skräck, den sortens sex som gör att hårstråna i nacken reser sig och man får gåshud. Som mogen domina vet jag vad du vill och jag vet också att du knappt kan få det någonstans.

Gillar du mina bröst. Gillar du att mina stela bröstvårtor lider? Ta sedan den glödande nålen och stick den djupt in i mina bröst. Jag får dig att lida genom att få mig att lida. Det gör dig mer ont än mig, eller hur? Och hur är det med min fitta, hur gillar du den? Ta presstången, lägg dem på mina blygdläppar och tryck hårt. Jag är verkligen ingen vanlig älskarinna, jag är lite annorlunda, men också kåt.

Om du gör som jag säger, då är jag din slav. Jag torterar inte bara din kropp, jag orsakar dig känslomässig smärta, jag manipulerar ditt sinne. Du kommer att vara min slav och jag kommer att lyda dig. Jag är varken undergiven eller dominant, jag är något helt annat. Något du inte vet ännu, det är främmande för dig och du vill lära känna det.

Letar du efter en mogen dominatrix? Jag är dina sinnens härskare, din lusts regent, din libidos ägare. Men jag är också lekkamraten som litar helt på dig. Ovillkorligt förtroende är min gåva till dig, vi kommer att spela spel som kommer att behöva det. Jag erbjuder dig också min sympati, som jag förväntar mig av dig. Kåtheten är svår att stoppa och det kan vara farligt med det jag tänker göra med dig.

Denna mogna dominatrix har upprörande planer för dig

Gillar du mina fötter? Du gillar vackra kvinnors fötter, eller hur? De är så mjuka och delikata och de doftar så gott. Ta nålen och stick den under mina tånaglar. Varför gråter du? Klarar du inte det, din mask? Om du visste vad din belöning för att göra det här skulle vara, skulle du inte vara så bråkig. Du är viktig för mig älskling, kom och låt mig trösta dig.

Berätta något om dig själv, jag vill veta allt om dig. Jag vill vara din vän, en mogen dominatrix som du kan lita på. Personen i dig är väldigt viktig för mig, för jag kommer också att avslöja mitt innersta för dig och berätta om mina mest intima önskningar. Jag har inte hittat den ideala ”slaven” ännu, vilket är ytterligare en anledning för dig att skriva till mig så snart som möjligt. Och då kan vi snart leva ut våra smutsiga fantasier tillsammans.

Du har snuskiga fantasier, eller hur?

Jag föredrar en slav som betyder allvar framför många frilastare som bara vill frossa i mig. Min kåthet måste också matas och du är dess mat. Dina förbjudna drömmar, dina fördärvade fantasier och dina smutsiga tankar är som gödningsmedel för min libido. Låt oss gå på en extrem dejt tillsammans och lära känna varandra. Innan dess måste du skicka ett meddelande till mig med en ansökan och ju mer detaljerad och ärlig du bekänner alla dina önskemål för mig direkt i början, desto bättre blir vårt första möte.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *