Sex och sexleksaker

Sex och sexleksaker

Jag är en go and be-tjej på 25 år, av mina vänner beskrivs jag som en ärlig rolig tjej med skinn på näsan, som står upp för det jag tror på, oavsett vad resten av världen tror. Vill att du ska veta att jag är glad i sport och spel, jag är inte den som sitter tyst när världen går förbi mig, jag har mycket jag vill uppleva innan tiden går ut… och låt oss inse det… vi kommer inte att bli yngre… bara äldre!!

Jag älskar sex och allt som har att göra med det, jag gillar att prova nya saker, inte bara en gång utan flera gånger… Jag vill ha någon som är lika förtjust i sex och sexleksaker som jag, men det betyder inte att jag går med på allt!!! Jag har jag mina absolutiteter som aldrig kommer att hända.

Om du undrar något så fråga mig bara… Jag svarar så fort jag kan, vilket kommer att ta lite tid när jag läser mycket i relation till tentamen, men ha lite tålamod och du får svar… den som väntar på något gott väntar inte… för länge? … eller var det förgäves? Hummmmm. Snälla flickor kommer till himlen, men jag kommer så ofta jag kan!

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *