Söker äldre män för sex med ung tjej

Söker äldre män för sex med ung tjej

Hej, jag är en 19 år ung tjej som söker äldre män för sex. Gillar allt inom sex. Som sex med några kinky, gamla män 🙂 Ser helst att du är väldigt erfaren och tänder på att knulla med unga tjejer. Desto större kuk du har ju bättre. Jag gillar också att suga stora gubbkukar och du måste komma i min mun för jag älskar sperma. Kontakta mig gärna så ser vi vad som händer.

Ps! någon bild av dig är ett måste. Har bilder på mig själv. Är inte intresserad av unga killar så svara inte till mig!!!

Hoppas att vi träffas. Det är första gången jag testar på det här med sexannonser och jag hoppas på seriösa svar.

Kyss

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

3 kommentarer

  1. i naturen är det den älste som dominerar betäcker dom han vill yngre tittar på du gör rätt välkommen

  2. Tja
    Är 42 från Stockholm
    Finns inget bättre än en vacker kvinna.
    Kan spruta 3ggr i rad utan att slakna så där finns mycket att få i munnen
    Hör av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *