Söker äldre män för sex med ung tjej

Söker äldre män för sex med ung tjej

Hej, jag är en 19 år ung tjej som söker äldre män för sex. Gillar allt inom sex. Som sex med några kinky, gamla män 🙂 Ser helst att du är väldigt erfaren och tänder på att knulla med unga tjejer. Desto större kuk du har ju bättre. Jag gillar också att suga stora gubbkukar och du måste komma i min mun för jag älskar sperma. Kontakta mig gärna så ser vi vad som händer.

Ps! någon bild av dig är ett måste. Har bilder på mig själv. Är inte intresserad av unga killar så svara inte till mig!!!

Hoppas att vi träffas. Det är första gången jag testar på det här med sexannonser och jag hoppas på seriösa svar.

Kyss

Denna sexannons är placerad under följande kategorier:

  • vill knulla äldre män
Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.