Snapchat sex snusk du och jag! < 3

Snapchat sex snusk du och jag! < 3

Jag använder snapchat hela tiden typ!!! Men jag vill ha fler vänner… Ju fler som ser vad jag gör om dagarna desto roligare ju?! Det hjälper ju inte direkt heller att man är en kåtis som tycker om att skicka snaps på sig själv naken till typ alla man kan hahahaha!!!

Jaaa, det jag vill kolla är i alla fall om det finns någon annan här inne som använder snap som skulle vilja byta snapchat med mig? Jag kommer skicka dig porriga bilder och videos som du kommer gilla : – )

I bland när jag är på jobbet så brukar jag smyga in på jobbtoaletten för att filma mig själv när jag sakta men säkert tar av mig trosorna… Sedan så filmar jag fittan i närbild så att man ser mer än väl när jag särar på den < 3

Vill också att du ska ta kommando och berätta vad jag ska göra i mina snapchats… Du kanske tycker om att se en rinnande fitta??? Berätta så uppfyller jag dina önskemål… Låt mig bli din lilla ”snapchat slampa” du kan byta snusk med när frugan sover…

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

38 kommentarer

 1. Du får väldigt gärna bli min snap slut! Hon som jag har roligt med när sambon ligger och sover! Adda på snap om det låter intressant för dig 😉

  1. Precis vad jag letat efter, jag visar min uppskattning tillbaka, kille 36år välhängd. Svara så lägger vi till varandra.

 2. Din Snap?
  Läskar mig redan?
  Nyrakad rinnande fitta vi kan börja där, sen ska ja få dej å göra det förbjudna?

 3. Tjena vad heter du på Snap? Kåt man på 32 här med välhängd kuk, älskar blowjobs och deepthroat och våta rinnande fittor i alla dess former, ju yngre desto bättre 😉 <3
  Adda mig på snap: Bro Blabbsson Sök på "blabbsson"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *