Söker seriös man för ett längre knullkompis förhållande

Söker seriös man för ett längre knullkompis förhållande

Söker efter en lång, fräsch, välbyggd, atletisk svensk man för enkelt, passionerat vuxenmys utan några som helst konstiga fetischer eller avvikande böjelser.

Jag vill bara ha lite kärlek utan några krav helt enkelt. Vi ska kunna ses kanske ta ett glas vin och föra ett normalt, intelligent samtal och sen ha sex. Humor, stil och pondus är något av vad jag tänder på. Ålder är inte så viktigt men jag vill däremot att du är hyfsat välutrustad… och kan kyssas riktigt bra. Jag 172 cm lång och har en lite mullig och kurvig kropp.

Låter det här som vad både du och jag söker så skriv ett seriöst svar och jag kommer att svara dig. Snoppbilder undanbedes bestämt. Puss i ljumsken!

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *