Trekant i Helsingborg med en extra man

Trekant i Helsingborg med en extra man

Hej Vi är ett par 43 år (han) & 40 år (hon) som vill och utveckla sexlivet lite. Vi vill ha med en extra man för sex med henne i centrum (inte analsex). Vi båda tänder på detta, och nu vill vi prova det i verkligheten. Även om vi är ett helt vanligt par!

Hon är 160 cm lång, smal med fina bröst. Han är 183 cm, varken mycket smal eller tjock, ”normalt” utrustad.

När det gäller dig kan du vara var som helst mellan 30 och upp till 45 år. Smal och välvårdad och lycklig över att vara välutrustad. Men vi lämnar det åt dig. Men vi skulle vilja veta lite om hur du ser ut och inte minst vad du gillar. Vi vill ha en bild… Gärna någon som är gift och reser till Helsingborg i samband med arbetet och då bor på ett hotell.

När vi nu äntligen har tagit oss modet till att lägga ut den här annonsen hoppas vi att det finns en seriös man som har en djup önskan att träffa oss… för vi hittills bara har lekt med den här idén. Hoppas att få höra från dig och kanske kommer vi att ha ett spännande sexmöte. Kram ifrån oss.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

2 kommentarer

  1. Hej på er!
    Jag är ganska nära er och tycker det är så spännande träffa er.
    Skriv till mig med rubriken Helsingborg par å jag kommer ihåg.

  2. Skulle verkligen se fram i mot o får mysa tillsammans med er på alla sätt hehe. Är 27 år bor i närheten av helsingborg o jag kan ses när de passar :)) skicka så kan vi snscka mer o skicka nån bild kanske :)) är väldigt glsd för mysiga stunder o nyfikencpå de mesta ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *