Undergiven tjej vill bli ordentligt "använd" en kväll/natt

Undergiven tjej vill bli ordentligt ”använd” en kväll/natt

Jag söker dig som är mycket dominant och gillar hårdare sex (typ bdsm), som vill ligga med mig någon kväll eller gärna en hel natt. Jag gillar att suga en kuk djupt och ordentligt. Gillar inte själv att ta emot oralt dock. Jag gillar som sagt lite hårdare sex och det är det jag söker efter nu, men det är otroligt viktigt att vi pratar igenom allting innan vad det innebär, vad du vill göra med mig och vad jag tycker är okej och inte, av de sakerna du vill göra.

Men mer om mig, jag är en 25 årig tjej, modell större, BBW, som har ganska kort hår, lite snaggat på sidorna. Samt en tungpiercing som fyller sitt syfte. Det kan jag lova dig. Skicka gärna ett meddelande och berätta vad du vill göra med mig, vad du tycker om i sexväg, så utgår vi därifrån. Puss

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *