En ung tjej som vill knulla

Ung tjej vill knulla, vill du bli mitt höstknull?

Vart hittar man ett bra knull egentligen? har prövat på lite olika hemsidor nu utan resultat. fick inget svar på bodycontact, klubb6, eller knullkontakt. Jag är 19 men många tycker jag ser ut som en fjortis och går igång på det. 😉

jag har hört mycket gott om denna hemsida så jag skriver en liten trudelutt här med för att se om det finns någon man inne just nu som är lika höstkåt som mig.

jag blir alltid lika brunstig då mörkret faller. vet inte vad det beror på exakt. kanske är det mörkret som omfamnar hösten som får mig så knullsugen??? jag vet inte, men det enda jag gör nu för tiden är att supa och rulla runt…

gud vad jag känner mig snuskig efter ha legat med över hela fem män på endast en månad. men vad ska man göra om man är kåt? haha… 🙂

vi kan ha samlag utan kondom, jag gillar att pröva på vågade saker… vad är mer spännande än risken att bli gravid? haha!!! 🙂

det vore romantiskt om du skulle vilja bjuda in mig till din lya för ett glas vin och en trevlig middag… slår vad om att knullet blir tusen gånger bättre om vi lär känna varandra en aning först, eller vad tror du? lätta på ditt hjärta för mig din snuskis! <3

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

2 kommentarer

  1. Hej jag läste att du vill knulla utan komdom.
    Jag är en man på 45 år som tänder på unga tjejer som är våghalsiga av sig som tänder på mycket spermier sprut i sin unga trånga fitta för om du tänder på en erfaren äldre man så ring mig
    Om du vill ha mycket spermier orgasmer i din oskyddade fitta och din
    Skönna mun ring till 070 7640149 mvh
    Daniel.

  2. 0760530950 ring mig lät mc å har 16 meter båt bor mitt i city vill ha en ung tjej att skämma bort samt att knulla med, din ålder spelar ingen roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *