Väldigt undergiven liten tjej söker master

Väldigt undergiven liten tjej söker master

Jag är en ung, otroligt undergiven tjej med utseende som en fjortis och jag söker efter en herre, en master som verkligen kan ta hand om mig ordentligt. Jag är aldrig omöjlig och gränserna avgör du, jag går med på allt till att du säger stopp. Inte intresserad av någon oerfaren man, någon som bara är sugen på att pröva sin dominans eller använda en piska för första gången, i så fall bör du inte göra dig hörd då jag söker någon erfaren, äldre man.

Skriv gärna ett svar med ett par rader och berätta om dig själv, helst en hel del för så jag förstår att det är seriöst menat. Jag är själv frisk, hälsosam, välvårdad och ansvarsfull. Men jag behöver verkligen läras upp och disciplineras väl för att komma till min rätt.

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

2 kommentarer

  1. Pffft. Blir helt mållös . Hör av av dig för vidare kontakt ja kan bli din dominerande kille. Men ändå din bästa vän med lite humor bakom allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *