Vill gärna prova tjejsex

Vill gärna prova tjejsex

Jag är en 26 år gammal tjej som har beslutat mig för att prova tjejsex, har ingen erfarenhet på området, men VILL lära mig, så erfarenhet från dig är en fördel men inget villkor. Du måste vilja experimentera för att utforska ny terräng, så du ska vara glad över att vara bisexuell.

Jag har en partner som jag vill ha med mig, han kan titta på medan vi kelar, men jag vill att han ska få vara med också, för trekant tänder mig väldigt mycket, jag vill också titta på medan han har sex med dig, blir mycket kåt av tanken.

Jag är 26 år, normalt utseende och vikt, han är 29 år, smal. Du måste vara positiv, mild och ivriga att experimentera. Diskretion och renlighet är en självklarhet. Vill ha bild och telefonnummer. Vänligen kontakta mig nu…

Bli medlem och hitta en knullkontakt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *